Transport gratuit
la comenzi de peste 250 de lei
0772.030.797
Luni – Sambata: 
10:00 -18:00
Contul meu
Autentificare in cont

Adresa de email:

Parola:

Inregistrare cont  |  Recuperare parola

Cosul dvs.
este gol

Catalog produse
Marci produse
Pasta de dinti pentru copii

Pasta de dinti pentru copii

Cod produs: 4021457629121

Marca: Lavera

Pret: 31.10 Lei

Stoc terminat

Pasta de dinti pentru copii

Gust bland-fructat cu galbenele organice si calciu; prevenirea cariilor pentru dintii din lapte; fara fluoride si fara coloranti; indeparteaza placa bacteriana; actioneaza ca o guma de protectie pentru dintii de lapte.

GREEN PREVENTION COMPLEX - cercetarea cosmeticelor naturale Lavera a dezvoltat o formula foarte eficienta, fara fluor, care protejeaza dintii cu o compozitie exclusiva pe baza de calciu pe baza de compusi activi.



Ingrediente:
sorbitol, apa, silice hidratata, xilitol, carbonat de calciu, glicerina, guma de xantan, suc de frunze de Aloe Barbadensis**, extract de fruct Fragaria Vesca**, extract de flori din extract de galbenele**, extract de radacina Glycyrrhiza Glabra**, lactat de sodiu, cocosulfat de sodiu, aroma***, Limonene***. **ingredientele provin din agricultura ecologica certificata; ***uleiuri esentiale naturale.

Alergeni urme:


Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de DANICOL BIO NATUR S.R.L., CIF: 44497700, Reg.Com: J23/3947/2021

magazinfarazahar.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.