Transport gratuit
la comenzi de peste 250 de lei
0772.030.797
Luni – Sambata: 
10:00 -18:00
Contul meu
Autentificare in cont

Adresa de email:

Parola:

Inregistrare cont  |  Recuperare parola

Cosul dvs.
este gol

Catalog produse
Marci produse
Mix pentru paine taraneasca integrala

Mix pentru paine taraneasca integrala

Cod produs: 4015637821283

Marca: BauckHof

Pret: 12.88 Lei

Stoc terminat

Mix pentru paine taraneasca integrala

Faina pentru Mix-ul de paine taraneasca integrala provine direct de la moara Bauckhof si contine toate componentele cerealelor integrale. Macinat de mesterii morari cu ajutorul stagiarilor morilor, fiecare lot este analizat pe larg în laboratorul morii.

Pâinea fermierului este o pâine integrala clasica facuta din grâu, secara si aluat. Amestecul functioneaza bine în filtru sau în cuptor. Tot ce aveti nevoie este o tigaie de 25 de inci. Ca alternativa la prepararea recomandata cu drojdie, pâinea poate fi facuta si cu praf de copt. Pentru o pâine extra aromata, va recomandam sa o preparati peste noapte.

Comertul echitabil la pragul nostru este important pentru noi. Bauckhof Mühle a fost fondata în 1969 pentru a comercializa cereale Demeter din cultivarea locala. Parteneriatele pe termen lung cu grupurile de producatori Demeter si rutele scurte de transport fac parte din aceasta.

Pentru Mix-ul pentru paine taraneasca bio integrala, folosim cereale Demeter sunt produse în cultivare biodinamica. Biodinamica este cea mai veche si mai stricta forma de agricultura ecologica. Cu balega de vaca, compost, siliciu si preparate pe baza de plante, se promoveaza fertilitatea naturala si fortele vitale ale pamântului si ale plantelor.

Amestecurile noastre de coacere din moara Bauckhof sunt fabricate conform retetelor traditionale, fara a folosi aditivi, potentatori de aroma sau auxiliari de coacere. Toate ingredientele sunt, desigur, cultivate organic. Amestecurile noastre de pâine reusesc în masina automata de coacere, ca pâine în cutie sau ca pâine care a fost împinsa. Pachetele la îndemâna de 500g fac din fiecare 700g pâine. Gama larga include pâine de cereale integrale, pâine multigraneasca, pâine cenusie, pâine de vârf si ciabatta.

Pâine la cuptor rapid si usor si în masina de facut pâine. Se adauga variante delicioase, de ex. legume morcov, usturoi, ardei gras, ceapa, condimente si ierburi, brânza, tarâte, muesli, nuci, stafide, seminte si sâmburi sau, de asemenea, posibil sunca.

Alte note: Fara OMG, fara aroma, fara coloranti sintetici, fara conservare sintetica, fara zahar alb, pur vegetal.

Îndulcire: neindulcit

Origine si calitate
Tara / Regiunea de origine Ingrediente principale: Diferite tari
Tara de procesare: Germania
Produs organic: da
Ponderea ingredientelor organice: 100% organic
Sigiliul de stat: Bio-Siegel, Bio-Logo UE
Adaugarea la tara a siglei UE: Agricultura UE
Organismul de inspectie organica: DE-ÖKO-007
Ce standard este îndeplinit: demeter
Alte criterii de calitate si etichete: societatea vegana



Ingrediente:
Faina de grâu integral ** 60%, faina de secara integrala ** 33%, praf de secara integrala de grâu praf * 4% faina de grâu integral de secara *, culturi starter, sare de mare, faina de spelta prajita **. **provin din agricultura biodinamica certificata

Alergeni:
grau, secara, maia din secara, spelta

Alergeni urme:
nuci, susan, gluten, fructe cu coaja lemnoasa, cereale

Informatii nutritionale:
  • kj: 1354
  • kcal: 321
  • grasimi: 1.7g
  • acizi_grasi_saturati: 0.3g
  • glucide: 59g
  • zaharuri: 0.8g
  • fibre: 13g
  • proteine: 10g
  • sare: 1.7g
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de DANICOL BIO NATUR S.R.L., CIF: 44497700, Reg.Com: J23/3947/2021

magazinfarazahar.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.