Transport gratuit
la comenzi de peste 250 de lei
0772.030.797
Luni – Sambata: 
10:00 -18:00
Contul meu
Autentificare in cont

Adresa de email:

Parola:

Inregistrare cont  |  Recuperare parola

Cosul dvs.
este gol

Catalog produse
Marci produse
Mix de faina bio pentru paine cu crusta FARA GLUTEN

Mix de faina bio pentru paine cu crusta FARA GLUTEN

Cod produs: 4005394287729

Marca: Biovegan

Pret: 23.33 Lei

Stoc terminat

Mix de faina bio pentru paine cu crusta FARA GLUTEN

Cu mix-ul bio de faina pentru paine cu crusta FARA GLUTEN îti poti evoca acasa cu usurinta propria pâine delicioasa cu o crusta minunat de crocanta în mod natural vegan, fara drojdie si fara gluten

Iubitorii de pâine cu maia, în special, o prepara usor cu maia de ovaz în amestecul pentru copt. O crusta aromata si o combinatie fina de condimente de coriandru, fenicul , anason si chimen evoca un gust cu totul special. În plus, faina pentru paine cu crusta FARA GLUTEN este o sursa ideala de fibre datorita ingredientelor organice atent selectate.

Acest amestec de pâine contine 500 g si face aproximativ 820 g pâine crusta.

Mod de preparare:
Mai ai nevoie pentru pâinea cu crusta

  • 450 ml apa
  • 3 linguri 30 ml otet de exemplu, otet bio de mere
  • mixer manual cu carlig pentru aluat
  • racleta pentru aluat

Nota: otetul este folosit doar pentru conservarea pâinii, asa ca ramâne proaspata mai mult timp. Mirosul si gustul otetului se vor disipa pe masura ce se coace.

Urmati etapele:
1. Preîncalziti cuptorul la 250°C pentru un ventilator sau caldura sus/jos si puneti un vas rezistent la cuptor umplut cu apa în cuptor. Puneti amestecul de pâine cu apa si otet într-un castron si amestecati totul pentru scurt timp cu un mixer manual si cu cârligul pentru aluat pâna se formeaza un aluat neted max. 1 pâna la 2 minute. Nu framântati aluatul prea mult timp
2. Acum modelati usor aluatul impreuna in bol cu o spatula si lasati-l in bol 15 minute pana cand cuptorul este bine preincalzit.
3. Acum, fara a framânta, rasturnam cu grija aluatul din vas foloseste spatula daca este necesar pe o tava de copt tapetata cu hârtie de copt. Nu mai framanta aluatul, altfel nu va deveni aerisit Suprafata aspra are ca rezultat un aspect rustic dupa coacere.
SFAT: taiati pâinea la 2-3 cm adâncime de exemplu, în forma de cruce.
4. Pudrati-va pâinea cu crusta cu faina din abundenta si coaceti-o în cuptorul preîncalzit la 250°C timp de 10 minute si apoi timp de 45 de minute la 220°C sau la 250°C caldura sus/jos timp de 55 de minute.
5. Savurati pâinea cu crusta dupa ce s-a racit pe un gratar.



Ingrediente:
faina de ovaz integral* fara gluten, faina de orez integrala*, amidon de porumb*, faina de porumb*, amidon de tapioca*, faina de hrisca integrala *, maia de ovaz * fara gluten, proteine de in*, amidon de cartofi*, sare, tarâte de psyllium*, sirop de orez*, acidifiant: tartrat de potasiu; agent de ridicare: carbonat acid de sodiu; condimente* coriandru*, fenicul*, anason*, chimen*. *provin dinagriculturta ecologica.

Alergeni:
ovăz

Alergeni urme:
fructe cu coajă lemnoasă, lupin, muștar, soia, susan, țelină

Informatii nutritionale:
  • kj: 912
  • kcal: 216
  • grasimi: 1,9g
  • acizi_grasi_saturati: 0,3g
  • glucide: 43g
  • zaharuri: 0,8g
  • fibre: 3,6g
  • proteine: 4,9g
  • sare: 1,4g
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de DANICOL BIO NATUR S.R.L., CIF: 44497700, Reg.Com: J23/3947/2021

magazinfarazahar.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.