Transport gratuit
la comenzi de peste 250 de lei
0772.030.797
Luni – Sambata: 
10:00 -18:00
Contul meu
Autentificare in cont

Adresa de email:

Parola:

Inregistrare cont  |  Recuperare parola

Cosul dvs.
este gol

Catalog produse
Marci produse
Mix de faina bio pentru focaccia FARA GLUTEN

Mix de faina bio pentru focaccia FARA GLUTEN

Cod produs: 4005394287705

Marca: Biovegan

Pret: 26.11 Lei

In stoc

Adauga in cos

Mix de faina bio pentru focaccia FARA GLUTEN

Mix de faina pentru focaccia FARA GLUTEN este primul amestec de copt bio, vegan si fara gluten din clasicul italian. Cu putin ulei de masline, apa si drojdie, puteti evoca o pâine minunat de aerisita, care poate fi rafinata cu ierburi, masline, rosii, ardei sau feta înlocuitor dupa cum doriti.

Acest amestec de pâine contine 500g si se optine aproximativ 910g focaccia.

Mod de preparare:
Mai ai nevoie de pentru a prepara focaccia bio:

  • 550 ml apa
  • 5 linguri 50 ml ulei de masline bio
  • 1 pachet drojdie bio de copt Biovegan 7g
  • mixer manual cu carlig pentru aluat
  • optional: rosii cocktail taiate în jumatate, sare si ierburi pentru acoperire

Urmati etapele:
1. Pune amestecul de pâine într-un bol, amesteca-l cu drojdia uscata si apoi adauga apa si jumatate din ulei. Framântati totul bine cu mixerul manual, mai întâi încet timp de 1 minut si apoi timp de 4 minute la cel mai înalt nivel.
2. Acoperiti cu un prosop umed si lasati aluatul sa creasca într-un loc cald timp de 45 de minute.
3. Preîncalziti cuptorul la 200°C pentru cuptor cu convectie sau 225°C pentru caldura de sus/de jos si puneti în cuptor un vas rezistent la cuptor umplut cu apa.
4. Se aseaza aluatul pe o tava tapetata cu hartie de copt si se formeaza cu o spatula un dreptunghi de aproximativ 25 x 30 cm. Lasati aluatul sa se odihneasca din nou timp de 15 minute.
5. Presa rosiile cocktail taiate în jumatate în aluat, stropeste uleiul ramas peste aluat si presara cu sare si ierburi.
6. Coaceti focaccia timp de 25 de minute cu convectie sau 35 de minute cu caldura de sus/de jos.
Lasati pâinea sa se raceasca pe un gratar înainte de a o savura.

Sfat: Puteti adauga si alte ingrediente la focaccia, cum ar fi masline, ardei sau feta sau înlocuitor.



Ingrediente:
amidon de porumb*, faina de orez* integral, amidon de tapioca*, faina alba de orez*, amidon de cartofi*, faina de mei integral*, faina de porumb *, tarate de psyllium*, sare, maia de quinoa* 94% produse de quinoa macinate* , produse macinate din orez*, must de struguri concentrat*. *provin din agricultura ecologica.

Alergeni urme:


Informatii nutritionale:
  • kj: 959
  • kcal: 227
  • grasimi: 4,8g
  • acizi_grasi_saturati: 0,8g
  • glucide: 43g
  • zaharuri: 1,1g
  • fibre: 1,9g
  • proteine: 2,0g
  • sare: 1,2g
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de DANICOL BIO NATUR S.R.L., CIF: 44497700, Reg.Com: J23/3947/2021

magazinfarazahar.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.