Transport gratuit
la comenzi de peste 250 de lei
0772.030.797
Luni – Sambata: 
10:00 -18:00
Contul meu
Autentificare in cont

Adresa de email:

Parola:

Inregistrare cont  |  Recuperare parola

Cosul dvs.
este gol

Catalog produse
Marci produse

Politica Retur

                                                            

                                                        POLITICA RETUR

 

Returnarea produselor, conform legislatiei in vigoare, permite cumparatorului  returnarea produsele in termen de maxim 14 zile de la primirea comenzii. Cumpărătorul are dreptul ca în termen de 14 zile să se retragă din contract și să returneze Produsele achiziționate, fără nicio justificare, scriind un email cu intentia returnarii produselor la: contact@magazinfarazahar.ro Termenul de 14 zile începe să curgă din momentul intrării Cumpărătorului în posesia Produselor.

 

Exceptari de la dreptul de retragere conform OUG 34/2014 art.16:

- produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;

- produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consummate

- puteti returna numai produsele care nu sunt perisabile si/sau alimentare. In consecinta, legumele-fructele şi produsele alimentare cu valabilitate scurta de pana la 30 de zile nu se pot returna. De exemplu, detergentii si produsele alimentare uscate, da.
- produsele susceptibile de a se deteriora sau produsele cu termenul de expirare scurt (exemple: alimente, suplimente alimentare, sucuri, batoane, fructe și legume, etc.);
- produsele sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătății sau din motive de igienă în cazul în care acestea sunt desigilate (exemple: alimente, cosmetice, produse intime, etc.);
- acele produse care (dupa livrare), potrivit naturii lor, sunt inseparabil amestecate cu alte elemente

 

 

Procedura de retur:

 

Cheltuielile de expeditie cauzate de retur sunt suportate de client conform legislatiei. Clientul va primi banii pe produsele returnate in termen de maxim 7 zile de la primirea de catre noi a produselor returnate, prin transfer bancar.

 

Odată cu returnarea produselor Cumpărătorul trebuie să returneze și eventualele cadouri livrate în considerarea efectuării comenzii.

Produsele trebuie returnate în ambalajul original, nedegradat, produsul sa nu fie rupt sau desigilat. Cumpărătorul este responsabil pentru diminuarea valorii produselor – din cauza modului în care sunt manipulate sau folosite, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor. În situtia în care Vânzătorul constată că bunurile suferă degradări, atunci, din suma încasată se va scădea contravaloarea diminuării produselor respective.

Cheltuielile directe de returnare a produselor cad în sarcina Cumpărătorului.

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de DANICOL BIO NATUR S.R.L., CIF: 44497700, Reg.Com: J23/3947/2021

magazinfarazahar.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.