Transport gratuit
la comenzi de peste 250 de lei
0772.030.797
Luni – Sambata: 
10:00 -18:00
Contul meu
Autentificare in cont

Adresa de email:

Parola:

Inregistrare cont  |  Recuperare parola

Cosul dvs.
este gol

Catalog produse
Marci produse
Hrana bio pate cu somon pentru pisici

Hrana bio pate cu somon pentru pisici

Cod produs: 8714265090523

Marca: Yarrah

Pret: 9.46 Lei

Stoc terminat

Hrana bio pate cu somon pentru pisici

Pate bio fara cereale obtinut din somon certificat MSC, completat cu alge marine certificate ecologic. Aceasta hrana umeda organica formeaza o masa completa, nutritiva si oh-so-delicious pentru pisica ta. Este vorba de alimente ecologice pure, ceea ce înseamna ca nu exista parfumuri chimice, coloranti sau arome, fara pesticide sau OMG-uri adaugate si doar cele mai bune proteine absorbabile. Astfel, pisica ta primeste exact ceea ce are nevoie.

Yarrah recomanda hrana umeda pentru fiecare pisica. Hrana umeda contine multa umiditate si ajuta pisica sa ramâna hidratata. Mai ales pisicile si pisicile mai în vârsta care nu beau la fel de mult pot beneficia de un ajutor zilnic de hrana umeda.



Ingrediente:
37% pui* carne*, carcasa*, inima*, rinichi*, faina*, ficat*, 36% bulion* apa, lava*, faina de pui*, 15% carne de vita* plamân*, 4% somon MSC¹, 0,5% alge marine uscate*, minerale. *provin din agricultura ecologica. ¹ din pescuit durabil certificat MSC.

Alergeni:
somon

Alergeni urme:


Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de DANICOL BIO NATUR S.R.L., CIF: 44497700, Reg.Com: J23/3947/2021

magazinfarazahar.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.