Transport gratuit
la comenzi de peste 250 de lei
0772.030.797
Luni – Sambata: 
10:00 -18:00
Contul meu
Autentificare in cont

Adresa de email:

Parola:

Inregistrare cont  |  Recuperare parola

Cosul dvs.
este gol

Catalog produse
Marci produse
Gel de dus Wellness Feeling

Gel de dus Wellness Feeling

Cod produs: 4021457629701

Marca: Lavera

Pret: 26.08 Lei

Stoc terminat

Gel de dus Wellness Feeling

Gel-ul de dus Wellness Feeling lavera pentru o experienta de dus pentru o senzatie placuta de piele.

Rasfatati-va cu compozitia placuta de parfum si cu spuma blânda a gelului de dus Wellness Feeling Lavera. Formula vegana cu ingrediente valoroase si surfactanti usori de origine naturala curata delicat pielea fara sa o usuce. Formula de îngrijire neutra pentru pH-ul pielii lasa o senzatie de hidratare placuta pe piele.

GREEN SOFTNESS COMPLEX: Lavera a dezvoltat o formula usoara, care ofera un moment de relaxare , cu o compozitie de ingrediente exclusiv pe baza de apa de trandafir.

Utilizare:
Aplicati cantitatea dorita pe pielea umeda si clatiti cu apa calda.



Ingrediente:
Water Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Lauryl Glucoside, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Disodium Cocoyl Glutamate, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract*, Rosa Canina Fruit Extract*, Malva Sylvestris Mallow Flower Extract*, Rosa Damascena Flower Water*, Cananga Odorata Flower Extract*, Sodium PCA, Sodium Cocoyl Hydrolyzed Rice Protein, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Glyceryl Oleate, Coco-Glucoside, Sea Salt Maris Sal, Glyceryl Undecylenate, Alcohol* denat., Fragrance Parfum**, Limonene**, Citronellol**, Geraniol**, Linalool**, Citral***ingrediente din agricultura organica certificata** uleiuri esentiale naturale
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de DANICOL BIO NATUR S.R.L., CIF: 44497700, Reg.Com: J23/3947/2021

magazinfarazahar.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.